Nieuwe picknicktafel voor Boerenvreugd

Aalsmeer – Kinderboerderij Boerenvreugd is voor een groot deel afhankelijk van sponsoring e.d. Al sinds de start van de kinderboerderij zijn zij erg blij met de bijzondere band met bouw- en aannemingsbedrijf P.B. Hulsbos. Door de jaren heen heeft het bedrijf geholpen bij meerdere projecten en activiteiten.

Afgelopen week verraste het bouwbedrijf Boerenvreugd opnieuw. Pieter Hulsbos kwam namelijk onverwacht een mooie nieuwe picknicktafel brengen. Het cadeau werd in ontvangst genomen door boerderijmedewerkers Angelo en Wendy. De tafel krijgt een plekje in de speeltuin van de kinderboerderij.

Helaas is er na de laatste versoepelingen niets veranderd voor Boerenvreugd en moeten zij de deuren nog altijd gesloten houden. Hierdoor kan het publiek de picknicktafel nog niet in gebruik nemen. Als straks wel weer bezoekers ontvangen mogen worden, hebben zij er in ieder geval een mooie zitplek bij.

Gepubliceerd: 26 februari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×