Nieuwe voorzitter Radio Aalsmeer bij 'Sem op Zaterdag'

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Zaterdag ontvangt Sem in ‘Sem op Zaterdag’ de nieuwe voorzitter van Radio Aalsmeer: Constantijn Hoffscholte. Naast zijn muziekkeuzes ongetwijfeld ook aandacht voor zijn plannen met Radio Aalsmeer en voor zijn overige activiteiten in Aalsmeer o.a. het Flower Art Museum. Constantijn schuift aan in de studio vanaf 11.00 uur.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Constantijn Hoffscholte

Gepubliceerd: 22 februari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×