Stella Calvetti op herhaling in ‘Door de Mangel'

De coronamaatregelen zijn nog niet dusdanig veranderd dat we met meer personen in de studio mogen en moeten de programmamakers van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ nog steeds uitzendingen herhalen. Gelukkig zijn er in het verleden vele interessante Aalsmeerders of Kudelstaarters geïnterviewd en liggen er dus genoeg herhalingen klaar.

Komende maandag 1 maart zal de 281e aflevering, die eerder is uitgezonden op 20 januari 2020, te beluisteren zijn. In die uitzending was Stella Calvetti te gast. Stella werkt in de ICT en woont en werkt al heel lang in Aalsmeer. De Hornmeerse is getrouwd en heeft twee kinderen: Marley en Maceo. “Mijn zoon Maceo is vernoemd naar de held van mijn man Boris: Maceo Parker. In 2018 hebben zij elkaar ook in het echt ontmoet”, bekende Calvetti. De half Française noemde zichzelf zorgzaam, geduldig en positief.

Haar voorgangster Kim Veltman is benieuwd naar haar visie over de gemeente Aalsmeer en hoopt dat zij een tip heeft voor Aalsmeerders om het aankomend jaar iets in te ondernemen of ontwikkelen. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 22 februari vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 22 februari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×