'Intermezzo' start de lente met licht klassiek

‘Intermezzo’ wil klassieke muziek meer onder de aandacht brengen van het Aalsmeerse publiek. Wekelijks zoeken programmamakers Sem van Hest en Cor Knol om de beurt de mooiste muziekstukken uit voor liefhebbers van klassieke muziek.

Op de dag van de meteorologische start van de lente wordt Intermezzo een lenteachtig programma, klassiek met een lichte toets. Met o.a. Mozart, Chopin, Dvorak en Von Suppé. Een tweetal uurtjes op maandag 1 maart om de alledaagse beslommeringen van vandaag aan de kant te schuiven.

‘Intermezzo’ wordt iedere maandag van 21.00 – 23.00 uur uitgezonden. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 22 februari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×