'Aalsmeer by Night' gaat terug naar de eighties

Op donderdag 4 maart is er weer een extra lange ‘Aalsmeer by Night’ op Radio Aalsmeer! Deze avond duikt presentator Meindert van der Zwaard vanaf 20.00 uur in de muziek uit de jaren 80! Hij draait de leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 1980-1989. Welke artiesten en groepen scoorden grote hits? Herinner je Spargo, Grace Jones en Kim Wilde nog? Of Spandau Ballet, Paul Young en Level 42?
‘De plaat en z’n verhaal’ met Bart van Leeuwen, ‘De Tandenpoetsdansplaat’ en ‘Aalsmeer Easy’ staan ook in het teken van de muziek uit de Eighties! Andere vaste onderdelen zoals de de ‘De Reclameplaat’,  ‘De Nederlandse Top 10’ en ‘Oud & Nieuw’, gaan even buiten dit thema om, maar tijdens de rest van de lange uitzending voert ‘eighties’-muziek de boventoon.
‘Aalsmeer by Night’ wordt iedere donderdag uitgezonden van 22.00 – 24.00 uur, maar deze week vanaf 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Volg ‘Aalsmeer by Night’ ook op Facebook.
Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 1 maart 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×