Ook in Aalsmeer en Kudelstaart code rood

Aalsmeer/Kudelstaart – Alle weerdiensten waarschuwen dat er bijzonder weer aankomt, ook in Aalsmeer en Kudelstaart. Zaterdagavond en -nacht gaat het sneeuwen en koelt het af tot -4 °C. Het gaat het ook nog eens flink waaien. Zondagochtend begint de dag bewolkt met kans op sneeuw en is de temperatuur ongeveer -4 °C. Reden voor het KNMI om code rood af te kondigen. De dagen daarna wordt het vriendelijker maar koud weer: het wordt zonniger en de kans op sneeuw neemt af. Overdag is het -5 °C en de temperatuur ’s nachts daalt tot -9 °C.

Dat betekent dat we de komende dagen in een witte wereld terecht komen en misschien kunnen we we schaatsen. Vaak levert dat mooie plaatjes op. Mocht u mooie of leuke foto’s hebben genomen, dan kunt u die opsturen en maakt u kans op een plekje op RA-TV of op onze website: info@radioaalsmeer.nl. We zijn benieuwd!

Gepubliceerd: 6 februari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×