Code rood: alle test- en vaccinatielocaties dicht

Aalsmeer –  De GGD sluit zondag 7 februari 2020 alle test- en vaccinatielocaties, omdat er dan een weeralarm geldt in het hele land. Het KNMI geeft voor het hele land vanaf middernacht code rood af.

Omdat hevige sneeuwval wordt verwacht, is morgen in het hele land code rood van kracht. Voordat het weeralarm werd afgekondigd, hadden al diverse GGD’s laten weten dat ze test- en vaccinatielocaties uit voorzorg zouden sluiten.

In totaal moet voor zo’n 40.000 mensen een nieuwe afspraak worden gemaakt. De helft van hen had een testafspraak staan, de andere helft zou een prik krijgen. Mogelijk gaat het niet lukken om al die mensen op tijd af te bellen.

GGD-GHOR roept mensen die geen telefoontje krijgen op om niet naar de test- of vaccinatielocaties te komen. Dit betekent ook dat u niet meer terecht kan bij de testbus achter het Dorpshuis van Kudelstaart .

Gepubliceerd: 6 februari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×