Pretpeurders Carnavalsquiz via RA-TV

Kudelstaart – Komend weekend is het dan eindelijk weer carnaval. Helaas dit jaar niet stampend en zingend in de Kudelstaartse Dorpstaverne, maar gezellig virtueel bij iedereen in de huiskamer.

Op zaterdagavond 13 februari om 20:00 uur organiseren de Pretpeurders de eerste en nu al legendarische Pretpeurders Carnavalsquiz, boordevol leuke, rare, maffe en interessante vragen. In samenwerking met Bass 4 Events is er een prachtig podium neergezet en wordt de quiz uitgezonden op het tv-kanaal van Radio Aalsmeer. Lekker voor de tv meedoen aan de quiz, die gepresenteerd wordt door onze Prins Carnaval Richard de Eerste. Uiteraard is een leuke rode neus, gekke hoed of een echte verkleedpartij bij deze quiz wel een must, want er is ook een Zoom-sessie waarin de Kudelstaarters een gezellig feestje maken.

Voor alle informatie en inschrijven: ga naar de Facebookpagina of Instagramaccount van de Pretpeurders.

Gepubliceerd: 10 februari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×