Stempassen gevonden in berm Kudelstaart

Kudelstaart – Tijdens deze coronaperiode wordt er heel wat afgewandeld. En vooral ook in de eigen omgeving. Je leert je eigen buurt een stukje beter kennen en kijkt ook wat meer om je heen. Zo’n wandeling bracht een Kudelstaarts echtpaar op dinsdag 23 februari jl. aan het eind van de Bilderdammerweg in Kudelstaart. Net na de rotonde, ongeveer ter hoogte van het voormalige clubgebouw van het ter ziele gegane Jachthoornkorps Kudelstaart (waar overigens Kinderopvang Solidoe zijn intrek heeft genomen), zagen zij twee bekende poststukken liggen: enveloppen met stempassen voor de Tweede Kamerverkiezingen. De verbazing was nog groter toen de geadresseerden bekenden bleken te zijn.

Hoe de enveloppen in de berm terecht zijn gekomen is onbekend. Overigens heeft het echtpaar de enveloppen netjes bij de geadresseerden langsgebracht, zodat zij op 17 maart a.s. ‘gewoon’ kunnen stemmen.

Een woordvoerder van PostNL laat weten het vervelend te vinden: “Dit is natuurlijk niet de bedoeling. We zijn blij dat de stempassen toch nog op de juiste plek zijn bezorgd, maar dat hadden wij gewoon moeten doen natuurlijk”. PostNL gaat onderzoeken wat er is gebeurd en zal dat nog laten weten.

Gepubliceerd: 24 februari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×