Ted Verdonkschot nieuwe trainer FC Aalsmeer

Aalsmeer – Ted Verdonkschot is de nieuwe trainer van FC Aalsmeer (zaterdag). Vorige week zijn het bestuur en technische commissie van FC Aalsmeer tot overeenstemming gekomen met de 57-jarige Haarlemmer over de aanstelling als nieuwe trainer. Dinsdagavond 2 februari tekende de opvolger van Jesse Donker het contract.

Ted Verdonkschot heeft ruime ervaring in de top van het amateurvoetbal en is op dit moment werkzaam als trainer bij ODIN’59 in Heemskerk. “Als FC Aalsmeer zijn wij enorm trots dat wij met zo’n ervaren trainer mogen werken aan onze ambities. Ted beschouwt zijn aanstelling bij onze club als een nieuwe uitdaging waarin hij volop kansen ziet om de komende jaren verder aan het eerste elftal te bouwen met voldoende ruimte voor doorstroming van jeugdspelers”, verklaart het bestuur van de tweedeklasser enthousiast.

Het bestuur zegt vertrouwen te hebben in de werkwijze van Verdonkschot en acht hem in staat met zijn werkwijze het eerste elftal te laten doorgroeien.

Foto: FC Aalsmeer

Gepubliceerd: 2 februari 2021 om 23:18 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×