Winterse liefde bij ‘Sem op Zaterdag’

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Zondag is het Valentijnsdag, dus kan het niet anders dan dat ‘Sem op Zaterdag’ in het teken van alle vormen van de liefde staat. Uit diverse windstreken worden melodieën met dit thema de ether ingestuurd, gevarieerd in stijlen zoals Sem dat altijd tracht te realiseren. Wel met een toepasselijk wintersausje, dat uiteraard ook!

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 10 februari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×