De nacht van de avondklok op Radio Aalsmeer

Nederland en dus ook Aalsmeer en Kudelstaart blijven nog even in de ban van de avondklok. Tussen 21.00 en 4.30 uur is het niet de bedoeling dat u zonder geldige reden op straat komt. Dat betekent dat ook sommige radioprogramma niet of anders gemaakt worden. Frank Bunnik en Walter de Vries van het programma ‘ Thank God It’s Friday’ hebben echter besloten deze week wel hun muzikale programma te maken en moeten zij dus tot 4.30 wachten voor zij naar huis kunnen. Dus waarom zou je dan niet de hele nacht lekker achter de microfoon kruipen?

Vrijdag 12 februari sluiten Walter en Frank zichzelf op in de studio tijdens de avondklok. Tussen 20.00 en 22.00 uur is er  een reguliere ‘Thank God It’s Friday’, daarna maken zij even plaats voor de ‘Dak-van-je-housemix’, om vervolgens tussen 23.00 en 00.00 uur de voetjes van de vloer te houden met een uurtje 90’s dance classics.

Vanaf middernacht start een langgekoesterde droom van Walter: de Subtitel Top 70. Zeventig liedjes met beroemde, opvallende, moeilijke of nutteloze subtitels. Hiermee hopen we rond vijf uur bij de nummer 1 uit te komen en mogen de deuren van de studio weer open.

Gepubliceerd: 10 februari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×