'Echt Esther' over hoe men de coronatijd doorkomt

Ondanks alle coronamaatregelen wordt er nog steeds radio gemaakt. Maar hoe gaat dat dan? Hoe doe je dat met gasten in je programma? Hoe komen de programmamakers deze coronatijden door? Esther Sparnaaij praat tijdens haar programma ‘Echt Esther’ in de studio met collega Sem van Hest. En samen bellen ze met verschillende radiocollega’s over het afgelopen jaar. Als je zelf een bijzonder verhaal hebt over jouw werk in coronatijd, dan is Echter daar ook benieuwd naar. Mail deze dan naar esther@radioaalsmeer.nl

Heb jij ook een vraag voor Sem of een van de andere medewerkers? Mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl

‘Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 februari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×