‘Door de Mangel' herhaalt uitzending met Marjanne Roodenburg

De coronamaatregelen zorgen er nog steeds voor dat de programmamakers van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ gedwongen zijn uitzendingen te herhalen. Gelukkig zijn er in het verleden vele interessante Aalsmeerders of Kudelstaarters geïnterviewd en liggen er dus genoeg herhalingen klaar.

Komende maandag 8 februari zal de 278e aflevering, die eerder is uitgezonden op 23 december 2019, te beluisteren zijn. In die uitzending was Marjanne Roodenburg te gast. Zij werkt als coach voor jongeren en ouders. In haar praktijk ‘Zing je Eigen Lied’ zet zij iedereen in zijn/haar kracht. Martine Kroon nodigde haar uit en ziet haar als een mooi gewetensvol persoon en is gewoon benieuwd wat zij te vertellen heeft. Dit en nog veel meer, hoor je maandag 8 februari vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 1 februari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×