'Mark en Eric (dinner)show' iets vroeger dan gebruikelijk

Vanwege de avondklok wordt de ‘Mark en Eric Show’ aanstaande vrijdag eenmalig op een ongebruikelijke tijdstip uitgezonden: van 18.00 tot 20.00 uur. Dat betekent met het bord op schoot luisteren naar de quarantaine tunes van de radioshow. De show volgen kan ook via de TV (Caiway kanaal 12) waardoor je een kijkje krijgt in de studio, en mee kan kijken met de videocalls die gepland staan.

Zo wordt met wethouder Robert van Rijn het tekort aan starterswoningen besproken en ‘Buurtwerk’ laat zich uit over jongeren in Aalsmeer tijdens de corona pandemie. Hoe gaat men om met de avondklok? Er wordt live contact gezocht met de dienstdoende hoofdagent en met café Vleghaar om iedereen via de radio tóch nog even het kroeggevoel te kunnen geven. Iedereen verlangt naar een feestje, en zo ook de carnavallers in de regio. Heeft Ronald Stolwijk van de Pretpeurders aanstaande vrijdag misschien verlossend nieuws?

Ga voor meer informatie naar de Instagram van de ‘Mark en Eric Show’: @markeneric, of naar www.markeneric.nl.
De Mark en Eric Show‘ wordt iedere eerste vrijdag van de maand uitgezonden, deze keer van 18.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Mark (l) en Eric (r) | ©Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 1 februari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×