'Echt Esther' op spirituele toer met medium Mercedes

Esther Sparnaaij maakt wekelijks het programma ‘Echt Esther’, een talkshow met wekelijk interessante gasten. Deze week ontvangt zij in haar uitzending Mercedes Sharrocks. Zij is een medium, een intuïtief coach, geeft les in intuïtieve ontwikkeling en mediumschap en is daarnaast ook schrijfster. Ze geeft readings waarbij ze contact maakt met dierbare overledenen. Als intuïtief coach leest ze jouw aura en leert ze je in jezelf te geloven en tevens heeft Mercedes ook een passie voor het lesgeven in intuïtieve ontwikkeling & mediumschap.

Esther is benieuwd hoe deze positieve duizendpoot dit allemaal combineert met haar gezin. En ze komt op het juiste moment, zo aan het begin van de maand van de spiritualiteit. Heb jij ook een vraag voor Mercedes? Mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl

‘Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Mercedes Sharrocks (eigen foto)

Gepubliceerd: 1 februari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×