Martine Kroon op herhaling in 'Door de Mangel'

Al een aantal weken zijn de programmamakers van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ gedwongen door de coronamaatregelen uitzendingen te herhalen. Gelukkig zijn er in het verleden genoeg interessante Aalsmeerders of Kudelstaarters geïnterviewd en liggen er dus genoeg herhalingen klaar.

Komende maandag 1 februari zal de 277e aflevering, die eerder is uitgezonden op 16 december 2019, te beluisteren zijn. In die uitzending was Martine Kroon te gast. Zij zet zich o.a. in voor Amnesty International en het klimaat. De gast van de week daarvoor vroeg zich af waar zij ondanks haar beperking de energie vandaan haalt om zich daar zo voor in te zetten. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 1 februari vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Martine Kroon (eigen foto)

Gepubliceerd: 26 januari 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×