Aangepaste regels Bloesempark in Amsterdamse Bos

Amstelveen – Naar verwachting zal vanaf komende week het Bloesempark van het Amsterdamse Bos weer in bloei staan. Dit jaar zullen er echter aangepaste regels zijn, zo is in samenwerking met de gemeente Amstelveen besloten. De regels zijn bedoeld om zo veel mogelijk mensen van het park te laten genieten en tegelijkertijd de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Om ervoor te zorgen dat een afstand van anderhalve meter bewaard kan worden, wordt bezoekers gevraagd zo veel mogelijk op weekdagen en in de ochtend te komen, omdat dat normaal gesproken de rustigste tijdstippen zijn. Ook wordt bezoekers verzocht om indien mogelijk op de fiets te komen. Verder kan er niet worden gepicknickt en zijn er geen wc’s.

Er mogen niet meer dan 150 bezoekers in het park aanwezig zijn, daarom wordt op drukke momenten de verblijfsduur beperkt tot een half uur, en zijn grote groepen niet toegestaan. Dat wil zeggen, maximaal twee personen of het eigen gezin.

De bloesemperiode zal ongeveer twee weken duren.

Gepubliceerd: 19 maart 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×