Gespreksgroepen voor mantelzorgers

Aalsmeer – Wie mantelzorg biedt kan vaak het gevoel hebben er helemaal alleen voor te staan. Vaak kan het erg zwaar zijn en je weet lang niet altijd zeker of je het wel goed doet, veel mantelzorgers hebben dan ook moeite het vol te houden.

Voor mantelzorgers die met vragen zitten of graag eens van gedachten zouden wisselen met anderen die in dezelfde situatie zitten, zijn er daarom de gespreksgroepen van Mantelzorg & Meer. Wie zorgt voor iemand met dementie, Parkinson, psychische problemen, een chronische ziekte of autisme kan daar terecht om zijn hart te luchten en te leren van anderen.

De gesprekken vinden eens in de zes weken plaats en er zijn geen kosten aan verbonden. Wie zich aan wil melden voor de gespreksgroep of meer informatie wil kan terecht op de website www.mantelzorgenmeer.nl

Foto: archieffoto

Gepubliceerd: 18 maart 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×