Bach en Mozart op maandagavond in 'Intermezzo'

Bij het begin van de Goede Week zullen in het programma Intermezzo een uur de hoogtepunten van de Matthäus Passion van Bach klinken, het tweede uur zal in het teken staan van het Requiem van Mozart. Twee werken waarvan Sem van Hest zowel de ingetogenheid van verdriet als de hoop op een mooie toekomst weerspiegeld ziet. In deze tijd wel gepast meent hij.

‘Intermezzo’ wil klassieke muziek meer onder de aandacht brengen van het Aalsmeerse publiek. Wekelijks zoeken programmamakers Sem van Hest en Cor Knol om de beurt de mooiste muziekstukken uit voor liefhebbers van klassieke muziek.

‘Intermezzo’ wordt iedere maandag van 21.00 – 23.00 uur uitgezonden. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 27 maart 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×