Jaap Overbeek op herhaling in ‘Door de Mangel'

We hopen allemaal dat de coronamaatregelen snel kunnen worden afgebouwd, maar helaas zit dat er op korte termijn nog niet in. Hierdoor zijn de programmamakers van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ nog steeds genoodzaakt herhalingen uit te zenden. Gelukkig zijn er in het verleden vele interessante Aalsmeerders of Kudelstaarters geïnterviewd en liggen er dus genoeg herhalingen klaar. Deze week gaan we iets verder terug in de tijd.

Op maandag 29 maart gaan we terug naar 18 juni 2018. In die uitzending was oud-politicus en belastinginspecteur Jaap Overbeek te gast in “Door de Mangel”. Het presentatieduo Mylène en Elbert Huijts vroegen aan de Kudelstaarter wat de drie kernwoorden zijn die bij hem passen. “Sociaal, betrokken en harmonieus. Dat laatste werd ook wel eens negatief uitgelegd in mijn beoordelingsgesprekken, maar was bijvoorbeeld in de politiek wel handig bij het compromissen sluiten”, vertelde Overbeek. Aan het eind van het programma bedankte de oud-wethouder zijn vrouw op emotionele wijze voor de ruimte die zij hem geeft om de dingen te doen die hij doet. Dit alles en meer hoor je maandag 29 maart vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Jaap Overbeek | Aalsmeer Vandaag (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 25 maart 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×