De jaren 'nul' centraal in 'Aalsmeer by Night'

Donderdag 1 april is er weer een extra lange ‘Aalsmeer by Night’ op Radio Aalsmeer! Na de jaren ’70, ’80 en ’90, duikt presentator Meindert van der Zwaard deze avond vanaf 20.00 uur in de muziek uit de jaren nul! Hij draait de leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 2000-2009. Welke artiesten en groepen scoorden grote hits? Herinner je Anastacia, Atomic Kitten of Shakira nog? Of Kelly Clarkson, Christina Aguilera en The Sugababes?

‘De plaat en z’n verhaal’ met Bart van Leeuwen, ‘De Tandenpoetsdansplaat’ en ‘Aalsmeer Easy’ staan ook in het teken van de muziek uit de Zeroes! Andere vaste onderdelen zoals de de ‘De Reclameplaat’, ‘De Nederlandse Top 10’ en ‘Oud & Nieuw’, gaan even buiten dit thema om, maar tijdens de rest van de lange uitzending voert ‘zeroes’-muziek de boventoon.

‘Aalsmeer by Night’ wordt iedere donderdag uitgezonden van 22.00 – 24.00 uur, maar deze week vanaf 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Volg ‘Aalsmeer by Night’ ook op Facebook.

Gepubliceerd: 29 maart 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×