Vrijdag weer een 'Mark & Eric Pubquiz'

Steeds roepen programmamakers Mark Simoons en Eric Spaargaren “dit was de allerlaatste pubquiz”. Ontstaan in de coronatijd en zeer succesvol met veel deelnemers. Maar door het enthousiasme van de deelnemers en niet te vergeten, de makers zelf, komt er vrijdag 2 april toch weer een Mark en Eric Pubquiz op Radio Aalsmeer en RA-TV. “Vooruit dan, op veler verzoek”.

De Mark en Eric Show start om 19.00 uur en om 19.30 uur start de quiz, de negende editie alweer! Rond 21.30 uur wordt de winnaar bekend, waarna er tot 22.00 uur lekkere muziek is. De show is live te volgen via radioaalsmeer.nl/tv, of te bekijken via kanaal 12 van Caiway, kanaal 1389 van KPN/XS4ALL/Telfort. Het deelnameformulier vind je hier.

 

Foto: Mark en Eric | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 29 maart 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×