Een muzikale Paaszaterdag met 'Sem op Zaterdag'

Op Paaszaterdag, hoe kan het ook anders, een ‘Sem op Zaterdag’ in het teken van het Paasfeest, hoop en liefde, oorsprong en bron en daar is muzikaal veel van te maken. Een ding staat vast bij Sem, met lekkere muziek het extra lange weekend in.

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.
Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 29 maart 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×