Historicus Jan Willem de Wijn op herhaling in ‘Door de Mangel'

Helaas dalen de besmettingscijfers nog niet en kunnen de coronamaatregelen nog niet worden afgebouwd. Hierdoor zijn de programmamakers van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ nog steeds genoodzaakt herhalingen uit te zenden. Gelukkig zijn er in het verleden vele interessante Aalsmeerders of Kudelstaarters geïnterviewd en liggen er dus genoeg herhalingen klaar.

Op maandag 5 april gaan we terug naar 25 juni 2018. In die uitzending was dr. Jan Willem de Wijn te gast in “Door de Mangel”. Aan het presentatieduo Mylène en Elbert Huijts vertelde Jan Willem de Wijn ronduit over zijn interesse in de Aalsmeerse historie. De historicus was weer gaan studeren en zou niet lang na het interview promoveren op het onderwerp migratie in Aalsmeer. De Wijn gaf aan uitgedaagd te zijn door zijn professoren om dit onderwerp verder uit te diepen. De oud-voorzitter van de stichting Oud Aalsmeer omschreef zichzelf als nieuwsgierig, associatief en eigenwijs, eigenschappen die goed van pas komen in zijn speurtocht in het verleden. Waar haalt hij de drive vandaan om nu nog dr. Jan Willem de Wijn te worden?”, vroeg zijn voorganger Jaap Overbeek zich af. Dit alles en meer hoor je maandag 29 maart vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Jan Willem de Wijn | fotograaf: Arjen Vos

Gepubliceerd: 29 maart 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×