Wethouder Scheltema in 'RAP'

Op woensdag 7 april is wethouder Wilma Alink te gast bij Radio Aalsmeer Politiek (RAP). Programmamakers Erik Kreike en Sem van Hest zullen met haar o.a. spreken over het bomenverhaal, de afvalplannen en ook kunst en cultuur.

Heeft u vragen voor de wethouder? Stuur uw vraag dan naar sem@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending met 0297-325858.

‘Radio Aalsmeer Politiek’, kortweg RAP is het politieke achtergrond programma bij Radio Aalsmeer. In het programma dat gemaakt wordt door politicoloog Erik Kreike en presentator Sem van Hest, wordt regelmatig het debat gevoerd met vertegenwoordigers van de lokale partijen en het college van burgemeester en wethouders.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op woensdag uitgezonden tussen 19.00 en 20.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Wilma Alink | Gemeente Aalsmeer

Gepubliceerd: 1 april 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×