De droom van Kris Korzelius in 'Echt Esther'

Kris Korzelius woont met haar man en twee zonen in Uithoorn. Twee weken geleden deelde zij haar droom via Facebook en Instagram. Zij wil een plek maken waar jongeren, in de leeftijd van 13 to 20 jaar, bij elkaar kunnen zijn. Waar ze vooral uitgenodigd worden zichzelf te zijn en te ontdekken. Los van de druk van school, ouders en omgeving. Een veilige, warme plek die zeker in deze tijd dat ouders en kinderen heel erg op elkaars lip zitten, heel welkom is. Maar ook daarna een haven kan zijn.

Sinds deze oproep is haar leven een soort achtbaan. Maar wel een hele leuke. Er kwamen veel reacties en het openen van deze plek komt dichterbij! Kris heeft inmiddels een locatie gevonden in de Kwakel.

Heb jij een vraag voor Kris, mail dan jouw vraag naar esther@radioaalsmeer.nl.

‘Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Kris Korzelius | eigen foto

Gepubliceerd: 5 april 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×