De klanken van Mendelssohn in 'Intermezzo'

‘Intermezzo’ wil klassieke muziek meer onder de aandacht brengen van het Aalsmeerse publiek. Wekelijks zoeken programmamakers Sem van Hest en Cor Knol om de beurt de mooiste muziekstukken uit voor liefhebbers van klassieke muziek.

Felix Mendelssohn Bartholdy staat centraal tijdens het klassieke programma van Radio Aalsmeer op maandag 15 maart.
Hoewel zijn composities het niet doen vermoeden, heeft Mendelssohn een belangrijke bijdrage geleverd aan de huidige populariteit van het belangrijkste muziekstuk in de veertig dagen tijd. Wat die link is, hoort u bij ‘Intermezzo’, maar natuurlijk ook de fraaie klanken die Mendelssohn ons naliet.

‘Intermezzo’ wordt iedere maandag van 21.00 – 23.00 uur uitgezonden. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 11 maart 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×