Marloes Joore op herhaling in ‘Door de Mangel'

De coronamaatregelen zijn nog niet dusdanig veranderd dat we met meer personen in de studio mogen en moeten de programmamakers van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ nog steeds uitzendingen herhalen. Gelukkig zijn er in het verleden vele interessante Aalsmeerders of Kudelstaarters geïnterviewd en liggen er dus genoeg herhalingen klaar.

Komende maandag 15 maart is de 283e aflevering, die eerder is uitgezonden op 3 februari 2020, te beluisteren zijn. In die uitzending was Marloes Joore te gast.
Mariëlle Buskermolen, die vorige week te horen was, heeft grote bewondering voor haar creativiteit en hoe hard zij werkt om een grote naam in de bloemenwereld te zijn. Marloes vertelt hoe je van een ongelukkige tijd op de Havo, je passie kunt vinden op de middelbare Tuinbouwschool. De bloemstyliste behaalde haar master-titel door objecten te maken met ‘pluisjes’. Daarnaast verhuurt zij tuk-truckjes met haar man Martijn. Uiteraard omschreef zij zichzelf als creatief en geïnteresseerd, maar ook als een bezige bij. Presentatoren Mylène en Elbert gaan op zoek naar waar Marloes haar inspiratie vandaan haalt. Dit alles hoor je maandag 15 maart vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Marloes Joore | eigen foto

Gepubliceerd: 10 maart 2021 om 20:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×