De fietsmuziek van Marieke van Duijn in 'SoZ'

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Precies vier weken geleden ontving Sem haar broer in ‘Sem op Zaterdag’. Nu komt Marieke van Duijn langs met haar muziekkeuzes die ze ongetwijfeld beluisterde tijdens haar 1000 kilometer lange fietstocht door Nederland. Sem en Marieke zullen het o.a. hebben over ambitie en bevlogenheid tijdens het tweede uur van ‘Sem op Zaterdag’.
Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.
Foto: Marieke van Duijn

Gepubliceerd: 8 maart 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×