Tweede nacht van de avondklok met 'Vreemde Talen Top 70'

Net als vorige maand, sluiten Frank Bunnik en Walter de Vries zich op vrijdag 12 maart wederom op in de studio tijdens de avondklok. Tussen 20.00 en 22.00 uur maken zij een reguliere ‘Thank God It’s Friday’, met om 21.00 een uur lang 90’s dance classics. Daarna maken zij even plaats voor de ‘Dak-van-je-housemix’ om een uur later weer terug te keren.

Waar zij een maand geleden de ‘Subtitel Top 70’ hadden, gaan zij deze nacht opzoek naar vreemde talen. Eerst vanaf 23.00 uur een uur opwarmen voor de ‘Vreemde Talen Top 70′, met hits in het Maleis, Iers, Grieks en zelfs Tagalog, die allemaal de Nederlandse hitlijsten hebben gehaald.

Vanaf middernacht starten de dj’s met de ‘Vreemde Talen Top 70’. Van het Russische ‘Da Bop’ tot het Zweedse ‘Boten Anna’, maar ook ‘Verdammt, Ich Lieb’ Dich’ en ‘Que si, Que No’ komen natuurlijk voorbij. Vlak voor 5.00 uur hopen zij bij de nummer 1 uit te komen en mogen de studiodeuren weer open.

Foto: Frank (r) en Walter (l) | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 8 maart 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×