'Echt Esther' wil lessen leren uit deze tijd

Op donderdag 11 maart is Judith Webber te gast bij ‘Echt Esther’. Deze tijd is best bijzonder, veel mensen staan even stil. Als je stil staat, is er tijd om na te denken en te reflecteren. Wat leren we dan? Judith heeft daar wel een antwoord op en wellicht ook tips om te inspireren.

Judith is spreker, facilitator, business en life coach. Heb jij nu al een vraag voor Judith of wil je graag een inspirerende les delen? Mail dan jouw vraag of verhaal voor donderdag 11 maart naar esther@radioaalsmeer.nl.

‘Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Judith Webber | eigen foto

Gepubliceerd: 8 maart 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×