Raadsleden bespreken politiek nieuws in 'RAP'

‘Radio Aalsmeer Politiek’, kortweg RAP is het politieke achtergrond programma bij Radio Aalsmeer. In het programma dat gemaakt wordt door politicoloog Erik Kreike en presentator Sem van Hest, wordt regelmatig het debat gevoerd met vertegenwoordigers van de lokale partijen en het college van burgemeester en wethouders.

Op woensdag 10 maart ontvangen de programmamakers raadsleden via videobellen, waarvan zeker Dick Kuin van Absoluut Aalsmeer, Jelle Buisma van de PvdA en Ronald Fransen (Groen Links) deelnemers zijn. Infrastructuur, Waterfront en Fort Kudelstaart zullen ongetwijfeld aan bod komen. Vragen voor onze volksvertegenwoordiger(s) kunt u mailen naar sem@radioaalsmeer.nl of tijdens de uitzending via telefoonnummer 0297-325858.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op woensdag uitgezonden tussen 19.00 en 20.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Dick Kuin | Aalsmeer Vandaag

Gepubliceerd: 1 maart 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×