Mariëlle Buskermolen op herhaling in ‘Door de Mangel'

De coronamaatregelen zijn nog niet dusdanig veranderd dat we met meer personen in de studio mogen en moeten de programmamakers van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ nog steeds uitzendingen herhalen. Gelukkig zijn er in het verleden vele interessante Aalsmeerders of Kudelstaarters geïnterviewd en liggen er dus genoeg herhalingen klaar.

Komende maandag 8 maart zal de 282e aflevering, die eerder is uitgezonden op 27 januari 2020, te beluisteren zijn. In die uitzending was Mariëlle Buskermolen te gast.

Stella Calvetti verwonderde zich erover dat Mariëlle Buskermolen nog nooit eerder was voorgedragen. Zij danst al meer dan 30 jaar bij Omnia. “Mariëlle zit vol met energie, creativiteit en passie voor dans. Ik volg ook haar Zumba-lessen en hoop van haar te horen welke toekomstplannen zij heeft”, aldus de total quality manager bij Fiqas. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 8 maart vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 1 maart 2021 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×