Een overzicht van het gratis jeugdaanbod

Aalsmeer – Wil je snel je weg vinden in het aanbod van hulp bij opvoeden of bij relatieproblemen? Of zoek je ondersteuning als je jonge mantelzorger bent? Dit en meer vind je snel in het ‘Overzicht jeugdaanbod, 2021’. Alle aangeboden hulp en ondersteuning is gratis.
In het actuele overzicht staan organisaties die ondersteunen bij alle vragen die je kunt hebben op het gebied van financiën, gezondheid, opvoeden, relaties, sporten, voeding of taalontwikkeling. Omdat de gemeente Aalsmeer dit aanbod financiert kost het voor jouw als inwoner niets.

Alles overzichtelijk bij elkaar
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Buurtgezinnen, Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG), verslavingszorg en het SEZO-opvoedadvies. “Zomaar een paar voorbeelden van initiatieven die in Aalsmeer zijn te vinden”, zegt wethouder jeugd Bart Kabout. “Maar het is wel erg handig áls je ze kunt vinden. Daarom is dit overzicht samengesteld, zodat het hele aanbod overzichtelijk bij elkaar staat”. Het overzicht wordt steeds bijgewerkt voor het meest recente aanbod.

Bekijk hier het Overzicht jeugdaanbod, 2021voor meer informatie.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 8 maart 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×