Green Park Aalsmeer hervat competitie met nederlaag

Sittard – De handballers van Green Park Aalsmeer hebben een valse start gemaakt bij de hervatting van de Nederlandse handbalcompetitie. De Aalsmeerders verloren in Limburg met 32-25 van Kembit-Lions. Aalsmeer kreeg weliswaar  veel speelruimte, maar moest het op alle posities afleggen tegen het collectief van de Sittardse ploeg.

Bij de rust was het verschil drie doelpunten (16-13). Lions kwam echter sterkt uit de kleedkamer en nam binnen een paar minuten met vier goals afstand van de ploeg van trainer Bert Brouwer.
Vanaf dat moment was de wedstijd gespeeld en kon de Sittardse ploeg de wedstrijd gecontroleerd uitspelen, ondanks de rode kaart van João Ramos na zijn derde twee-minuten tijdstraf

Geen publiek
De wedstrijd in Sittard werd zonder publiek gespeeld. Om toch sfeer in de lege sporthal te krijgen werden er bij doelpunten en spannende wedstrijdsituaties juichgeluiden over de geluidsinstallatie afgespeeld. Sommige spelers leken last van deze geluiden te hebben en vroegen dan ook om voornamelijk geen toetergeluiden meer te laten horen.
Op 16 maart a.s. spelen de Aalsmeerse tijgers wederom een uitwedstrijd. Tegen KRAS/Volendam spelen zij dan een heuse Noord-Hollandse derby.

Foto: Green Park Aalsmeer

Gepubliceerd: 7 maart 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×