Op zondag 14 maart klinkt het Klimaatalarm

Aalsmeer – Op zondag 14 maart gaat in ruim 40 plaatsen in heel Nederland het #Klimaatalarm. Van Groningen tot Heerlen en van Deventer tot Den Haag laten mensen van zich horen met coronaproof acties en activiteiten. Van samen klimaatprotestliederen zingen onder de rook van Tata Steel tot 240 kilometer tegen de Zeeuwse zeewind in fietsen voor het Klimaatalarm. Van een protestmars in Eindhoven tot de noodklokken luiden in Haarlem. Allemaal onder het motto: ‘Het klimaat wacht niet!

Het Klimaatalarm is een initiatief van de Klimaatcrisis Coalitie. Dit is een samenwerking van Milieudefensie, FNV, Greenpeace, DeGoedeZaak, Extinction Rebellion, Code Rood, Fridays For Future, Fossielvrij NL, Oxfam Novib, De Woonbond en Grootouders voor het Klimaat.

Het klimaatalarm gaat af op 14 maart vanaf 14.00 uur in meer dan 40 steden door heel Nederland én online. Je kunt daar aan meedoen. Vind een coronaproof Klimaatalarm in de buurt. Aalsmeer is daar (nog?) niet bij. Of bekijk hoe je vanuit huis kunt meedoen met Klimaatalarm Live!

Gepubliceerd: 7 maart 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×