Handballers mogen zaterdag weer 'los'

Aalsmeer – Komende zaterdag 6 maart wordt de competitie in de HandbalNL League weer hervat. De afgelopen weken hebben de handballers van GreenPark Aalsmeer de trainingen weer opgepakt. De eerste tegenstander na een lange periode zonder wedstrijden is Kembit Lions. De Aalsmeerders gaan op bezoek in de Stadssporthal in Sittard. De wedstrijd begint zaterdagmiddag om half vijf en wordt vanwege de coronamaatregelen gespeeld zonder publiek.

De competitie in de HandbalNL League ging officieel van start in september 2020, maar werd vanwege corona vijf maanden stilgelegd. De tot dan gespeelde wedstrijden tellen mee voor de ranking. Kembit-Lions speelde in september 4 wedstrijden en sprokkelde daarin slechts 3 punten. De heren van Aalsmeer hebben pas 2 wedstrijden gespeeld en vergaarden daarin eveneens 3 punten. Hoe zullen de handballers uit de verplichte rustperiode komen?

Gepubliceerd: 4 maart 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×