Paaspakketten om iemand te verwennen

Aalsmeer – Na een succesvolle Kerstpakkettenactie wil Participe Amstelland bewoners van Aalsmeer en Kudelstaart de mogelijkheid geven om iemand te verwennen met Pasen. Er zijn daarvoor 75 verwenpakketten samengesteld, om zo een mooie start van het voorjaar te geven.

Ook deze keer is Participe Amstelland de samenwerking aangegaan met De Oude Veiling, Ons Tweede Thuis, Mopabloem, Martinez, Hoogvliet en Albert Heijn om een mooi verwenpakket voor Pasen samen te stellen. Dit pakket is speciaal voor bewoners die in het zonnetje gezet mogen worden, omdat ze bijvoorbeeld altijd voor anderen klaar staan of een positief duwtje in de rug kunnen verdienen.

Ken jij iemand in je familie- of vriendenkring, iemand uit de buurt of van een vereniging die een extraatje kan gebruiken? Dan is dit een mooie gelegenheid om diegene te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Opgeven kan door het sturen van een e-mail naar d.stam@participe.nu of a.bugala@participe.nu (onder vermelding van Pasen) of te bellen naar 0297-326670. En laat weten waarom deze persoon het verdient. Tot 29 maart kan worden opgegeven. De pakketten kunnen worden opgehaald op donderdag 1 april tussen 12.00 en 15.00 uur bij de Oude Veilig, zodat de opgever het pakketje zelf langs kan brengen. Voor het pakket word een kleine bijdrage gevraagd van 2 euro die bij afhalen kan worden voldaan. Bij voorkeur gepast betalen.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 24 maart 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×