Bovenbouw Aardbeienbrug weer op z'n plek

Aalsmeer – De bovenbouw van de Aardbeienbrug is inmiddels op een locatie aan de Uiterweg gerepareerd. Ook zijn er een aantal delen vervangen. De planning is dat de gerepareerde bovenbouw in de avond en nacht van woensdag 31 maart op donderdag 1 april 2021 tussen 21.00 uur en 05.00 uur wordt teruggeplaatst.

Het monteren gebeurt met een kraan op de weg. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken worden de werkzaamheden ’s avonds en ’s nachts uitgevoerd. Tijdens deze werkzaamheden is de brug alleen toegankelijk voor voetgangers en fietsers. De aannemer heeft weer een pendelbus beschikbaar. Nood- en hulpdiensten kunnen er in geval van een calamiteit wel langs.

Gepubliceerd: 24 maart 2021 om 18:06 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×