Snoeiboot voert snoeihout af op 27 maart

Aalsmeer – De snoeiboot is inmiddels een begrip op de Aalsmeerse wateren. Ook dit jaar zet de gemeente de snoeiboot in. Op zaterdag 27 maart vaart de snoeiboot weer uit om eilandeigenaren op de Westeinderplassen de mogelijkheid te geven hun snoeihout gratis en op een verantwoorde manier af te voeren.
De boot ligt weer op de vertrouwde locaties: tussen 9.00 uur en 12.00 uur in Schuilhaven de Winkel aan de Grote Poelzijde. Tussen 13.00 uur en 16.00 uur bij Baggerdepot Otto aan de doorgang Grote Brug.

Overhangend groen
Particuliere eilandeigenaren zijn verplicht hun overhangend groen boven het water van de sloten en vaarwegen te snoeien. Om de eigenaren daarbij te helpen, is er dus een mogelijkheid om op zaterdag 27 maart 2021 het snoeiafval af te voeren. In het najaar zal de snoeiboot op 2 oktober en 20 november 2021 uitvaren.
Bedrijfsafval, zoals seringenhout en -kluiten, wordt niet geaccepteerd. Als de boot op de aangegeven tijd niet aanwezig is, is deze waarschijnlijk even aan het lossen. Hij komt dan zo snel mogelijk weer terug.

Gepubliceerd: 1 maart 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×