Aalsmeerse schrijft boek over introversie en HSP

Aalsmeer – Steeds meer mensen -en dus ook moeders- herkennen zich in  introversie en hoog sensitiviteit (HSP). Hoe zorgen zij ervoor dat ze niet overprikkeld raken in de drukke wereld van het moederschap? Daarover heeft de Aalsmeerse Shirley Visser een boek geschreven: De Introverte Moeder.  “Ik vertel graag over hoe ik mijn voornemens overboord heb moeten gooien om overeind te blijven staan”, aldus Visser. Zij hoopt daarmee te inspireren en te helpen.

In haar eerste boek deelt Shirley Visser haar zoektocht naar het vinden van een goede balans en handvatten. “Omdat we graag tijd met de kinderen doorbrengen, maar ook tijd alleen nodig hebben. En daar is helemaal niks mis mee”, volgens de Aalsmeerse: “Je bent niet asociaal, helemaal niet saai, niet mensenschuw en je bent ook gewoon geschikt voor het ouderschap. Je bent een fantastische moeder; én je bent introvert.” In het boek staan herkenbare verhalen, input van experts, handige tips en lijstjes om ook voldoende tijd met jezelf door te brengen.

Shirley Visser
Shirley Visser is 34 jaar en moeder van 2 zoontjes. Naast schrijfster van het boek, is zij ook actief met haar lifestyleblog Mommyhood.nl. Hier deelt ze haar persoonlijke verhalen over moederschap. Ze is 34 jaar en moeder van 2 zoontjes.

Foto: Shirley Visser | eigen foto

Gepubliceerd: 20 april 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×