A&K Thuis bestaat één jaar

Aalsmeer – Puzzel je graag? En is er iemand waarover je graag eens een interview zou willen lezen? Dan is dit je kans. Het digitale magazine ‘Aalsmeer & Kudelstaart Thuis’ bestaat één jaar. Meedoen is heel eenvoudig. Neem een gratis proefabonnement van 4 weken en geef aan over welke dorpsgenoot jij graag een interview zou willen lezen. De meest originele inzending wint een Jan van Haasterenpuzzel van 1000 stukjes. Ga naar de www.aenkthuis.nl en vul het formulier in. De prijswinnaar wordt 23 april bekend gemaakt.

Het verhaal achter de mens
In de editie van deze keer hebben we een persoonlijk interview met Yo Meijer, zangeres en logopediste. Zij vertelt over haar muziek en het reizen. Arjen de Landgraaf vertelt over zijn plannen voor het Aalsmeerse Museum en doet een oproep. Vaste columnisten vertellen over hun belevenissen die herkenbaar zijn op veel fronten. Alaa Khalil vertelt hoe trots hij is op Nederland, Kitty van Rijn over de afgelopen maanden en Buurtverbinder Helma over verbindende seringen in Bussum.

Foto: eigen foto A&K Thuis

Gepubliceerd: 14 april 2021 om 7:19 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×