Annigje Leighton op herhaling in ‘Door de Mangel'

We snakken allemaal naar ‘het normale leven’, helaas is dat nog niet mogelijk en blijven ook bij Radio Aalsmeer de coronamaatregelen van kracht en moeten de programmamakers van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ nog steeds uitzendingen herhalen. Gelukkig zijn er in het verleden vele interessante Aalsmeerders of Kudelstaarters geïnterviewd en liggen er dus genoeg herhalingen klaar.

Komende maandag 12 april zal de 218e aflevering, die eerder is uitgezonden op 2 juli 2018, te beluisteren zijn. In die uitzending was Annigje Leighton-van Leeuwen te gast. Zij omschreef zichzelf als een trouwe, sociale doener. Als voorwerp had zij een penning van haar vader bij zich. “Een gouden medaille die hij won toen hij nog jong was. Deze penning is een verbinding met het verleden”, aldus de Kudelstaartse. Op de vraag van haar voorganger Jan Willem de Wijn antwoordde zij: “Ik kan wel degelijk nee zeggen, maar ik vind gewoon heel veel leuk”. Dit en nog veel meer, hoor je maandag 12 april vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 5 april 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×