Denis Doeland legt uit wat NFT's zijn in 'Blikopener Radio'

Na de enerverende uitzending van 29 maart is ‘Blikopener Radio’ er maandag 12 april weer met een hele interessante gast: Denis Doeland. Hij werkte bijna 18 jaar bij ID&T en is nu adviseur bij organisaties op het gebied van intellectueel eigendom, business intelligence, social media en digitale strategie. 

In zijn laatste boek ‘Digitaal Vermogen’ laat hij zien hoe organisaties hun kracht, macht en potentie aan de hand van data kunnen ontsluiten. Hij verdiept zich in de digitale waarde van bijvoorbeeld artiesten en sporters, en praat ons maandagavond bij over de nieuwste waarde trend in de digitale wereld : NFT’s. Wat zijn het, wat kun je ermee en welke impact hebben ze op de wereld van creatieve makers?

Aansluitend zal Esther Gons weer vertellen wat haar is opgevallen de afgelopen weken op het gebied van innovaties in de breedste zin van het woord. Natuurlijk wordt weer afgesloten met een van de vaste columnisten. Wie dat is blijft nog even een verrassing.

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 7 april 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×