'Echt Esther' gaat leren leren

Donderdag 15 april is Sissi Teunissen te gast in ‘Echt Esther’. Jarenlang stond zij als juf voor de klas. Ze ontdekte toen dat de overgang van de basis- naar de middelbare school groot is. Daarom koos zij in 2001 een andere weg en richtte Huiswerkinstituut Amsterdam op. Ze zag als juf en als moeder hoe moeilijk het kan zijn om je kind te zien worstelen met zijn huiswerk.

Het verlangen groeide ouders te ondersteunen bij het ‘leren leren’, zodat zij thuis de juiste tools hebben. Daarom heeft zij het online programma #Huiswerkbaas gemaakt. Een programma dat ouders in staat stelt hun kind thuis te begeleiden bij het maken van huiswerk. Met haar huiswerkinstituut bleek zij de juiste stap gezet te hebben om het beste in kinderen, ouders, maar ook in haarzelf naar boven te halen. Ze kan ontroert raken als een kind ervaart: ‘Wow, Ik kan het wel!’

Heb jij een vraag voor Sissi? Mail deze voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl.

‘Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Sissi Teunissen | eigen foto

Gepubliceerd: 12 april 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×