Britse componisten centraal in 'Intermezzo'

Intermezzo besteedt maandagavond 26 april aandacht aan Britse componisten en orkesten waarvan the Academy of St. Martin in the Fields orkest o.l.v. dirigent en violist Neville Marriner het meest in het oog springt. En de invloed van de continentale componisten op de Britse werken waarvan George Friedrich Handel een van belangrijke inspirators is gebleken.

‘Intermezzo’ wil klassieke muziek meer onder de aandacht brengen van het Aalsmeerse publiek. Wekelijks zoeken programmamakers Sem van Hest en Cor Knol om de beurt de mooiste muziekstukken uit voor liefhebbers van klassieke muziek.

‘Intermezzo’ wordt iedere maandag van 21.00 – 23.00 uur uitgezonden. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 19 april 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×