Saskia Driezen op herhaling in ‘Door de Mangel'

De coronamaatregelen zitten nog altijd een live uitzending in de weg, waardoor de programmamakers van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ nog steeds uitzendingen moeten herhalen. Gelukkig zijn er in het verleden vele interessante Aalsmeerders of Kudelstaarters geïnterviewd en liggen er dus genoeg herhalingen klaar.

Komende maandag 26 april zal de 221e aflevering, die eerder is uitgezonden op 3 september 2018, te beluisteren zijn. In die uitzending was Saskia Driezen te gast. Zij is psychosociaal therapeut. Tevens heeft Saskia de opleiding uitvaartbegeleider gedaan. Driezen werd door Joke van Klink gevraagd naar de studio te komen. “Ik heb haar leren kennen in de Raad van Toezicht van het zorgcentrum Aelsmeer. Zij houdt zich o.a. bezig met uitvaartbegeleiding. Dat vind ik buitengewoon boeiend. Ook begeleidde zij de zoektocht naar een nieuwe directeur voor het zorgcentrum op een voortreffelijke wijze”, aldus Van Klink. Joke wil graag van Saskia weten wanneer mensen vragen om rouwbegeleiding. Het antwoord op deze vragen hoor je aanstaande maandag vanaf 19.00 uur in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Saskia Driezen | eigen foto

Gepubliceerd: 19 april 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×