Joke van Klink op herhaling in ‘Door de Mangel'

Het zit er nog niet in dat er versoepelingen komen in de coronamaatregelen, waardoor de programmamakers van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ nog steeds uitzendingen herhalen. Gelukkig zijn er in het verleden vele interessante Aalsmeerders of Kudelstaarters geïnterviewd en liggen er dus genoeg herhalingen op de plank.

Komende maandag 19 april zal de 220e aflevering, die eerder is uitgezonden op 16 juli 2018, te beluisteren zijn. In die uitzending was Joke van Klink te gast. “Joke is volop betrokken bij de lokale afdeling van de PvdA en ook als vrijwilliger bij KCA. Ik ben benieuwd hoe zij zo bevlogen kan zijn in de politiek, terwijl het landelijk niet altijd zo goed loopt”, aldus haar voorganger de Hornmeerder Ben Schoenmaker. Deze en nog vele andere vragen zullen broer en zus Mylène en Elbert Huijts voorleggen aan deze gastvrouw in de Aalsmeerse bibliotheek op maandag 19 april vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Joke van Klink | eigen foto

Gepubliceerd: 15 april 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×