'Sem op Zaterdag' terug na corona-afwezigheid

Na 2 weken gedwongen corona-afwezigheid is Sem voldoende hersteld en dus weer terug om de zaterdagmorgen mee te beginnen. De programmamaker heeft een muzikale samenvatting uit eigen ervaring samengesteld en een observatie gedaan vanuit zijn isolatie op de gebeurtenissen in Aalsmeer en zeer wijde omgeving. En uiteraard wel met keuzes om vrolijk het weekend mee in te gaan.

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Sem van Hest | © Radio Aalsmeer (Arjen Vos)

Gepubliceerd: 19 april 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×